НОВИНИ

Уважаеми Колега,
От името на управителния съвет имам удоволствието да поканя Вас и Вашите сътрудници за участие в ХХVII-та научна конференция на Асоциация „Сърце – Бял дроб”!
По традиция тези срещи се превръщат в място за представяне и дискусия на значими проблеми на медицинската наука и практика с акцент върху торакалната медицина, кардиологията и сърдечно-съдовата хирургия. Тази година Конференцията ще се проведе от 10.11.-12.11.2023 г. в хотел „Фламинго“, к.к. „Албена“.
Програмата на форума е под наслов „Съвременни методи за диагностика и лечение в областта на торакалната медицина, кардиологията и сърдечно-съдовата хирургия през 2023 г.”. Предвиждат се теоретични лекции, представяне на собствени научни съобщения и клинични случаи.
Актуална информация за събитието ще бъде предоставена в сайта на асоцицията: https://heartlung.eu/.
 
Очакваме Ви!
 
С уважение:
Проф. д-р Йото Йотов, дм
Председател на Асоциация „Сърце-бял дроб“
association.heart.lung@gmail.com
XXVII Конференция „Сърце – Бял дроб”
XXVII Конференция „Сърце – Бял дроб”

10-ти до 12-ти ноември 2023г., хотел Фламинго, к.к. Албена.

XXVI Конференция
XXVI Конференция

ХХVI-та научна конференция на Асоциация „Сърце – Бял дроб” - 11-ти до 13-ти ноември 2022г.

Покана
Покана

Съвременни методи за диагностика и лечение в областта на торакалната медицина, кардиологията и сърдечно-съдовата хирургия през 2019 г.

Общо събрание
Общо събрание

Управителният съвет на Асоциация „Сърце-бял дроб“ – Варна, на основание чл.26 от ЗОЛНЦ свиква общо събрание на членовете на сдружението на 12.12.2019г. в 13:00 в гр. Варна

XXV конференция „Сърце-Бял дроб”
XXV конференция „Сърце-Бял дроб”

Уважаеми Колеги,
Имам удоволствието да Ви съобщя, че ХХV-та юбилейна научна конференция на Асоциация „Сърце – Бял дроб” ще се проведе от 31-ви май до 02-ри юни 2019 в хотел Мелиа Гранд Ермитаж, к.к. Златни пясъци край Варна.